Acasa Cafeaua noastra
Cafeaua noastra PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Vineri, 07 Mai 2010 16:43

Cafea Deorsola Matic Extra, 1000

Amestecul de cafea Deorsola Matic Extra este dezvoltat special pentru automate de cafea. Din ea foarte simplu de pregătit espresso de consistenţă densă. Puternic prajită, boabele de cafea Deorsola Matic Extra dă aroma de neuitat.Coffee intensivă şi plin Deorsola Matic Extra este ideal pentru prepararea de cafea, de bauturi cu lapte, cum ar fi lаttе, capucino. Componenţa de 50% arabica, 50% cafea robustă.

Cafea Top Deorsola Vending, 1000

Amestec de cafea Deorsola Top Vendingis dezvoltat special pentru automate de cafea de masini (autoturisme). Din ea (ei) foarte simplu să se pregătească pentru espresso de consistenţă densă, cu o privighetoare de stuf piuliţă din abundenţă. Amestec de cafea Deorsola Top Vendinginclude 60% arabica, 40% Robusta cafea şi, precum şi abordările posibile (costume), pentru pregătirea în prezent (adevărat) de cafea espresso. Cafea Deorsola Top foloseste Vending meritat popularitate nu numai de vânzare, şi, de asemenea, în cafeneaua barand.

Cafea Deorsola Gran Crema, 1000

Un amestec de cele mai bune boabe si armonia gusturilor superb ... pentru un gust echilibrat şi complet.

Cafea Deorsola Gran gusto, 1000

Un amestec brevetat, conceput special pentru a obţine un espresso cremos si aromat, cu gust uşoar. Ideal pentru pregătirea unui cappuccino delicios.

Cafea Deorsola Gran Lusso, 1000

Selecţie atentă din cele mai bune cafea, apreciat de cunoscatori de espresso italian este un amestec cu o personalitate puternica si de clasa.

Deorsola cialde

Amestec de fin Arabica (60%) şi premium selectate robustă, care garantează un espresso parfumate şi netedă şi plin gust, cu o cremă persistentă şi intensă. Aceasta cafea este selectata special pentru aparatele espresso, care utilizeaza capsule in prepararea bauturilor. Deorsola cialde dezlantuie aroma inconfundabila a boabelor de cafea Arabica, fermecandu-va cu savoarea si gustul deosebite....

Ultima actualizare în Vineri, 14 Mai 2010 11:30
 

Sondaje

Care este băutura preferată de cafea?
 

 
 
 
 


SRL "Expres Distributie" 2010.